Palveleva eläinlääkäriasema

Palvelemme klinikallamme kaiken kokoiset ja rotuiset eläimet ammattitaidolla ja yksilöllisesti.

Eläinten parhaaksi

Eläinklinikka Takala Oy

Klinikan perustaja eläinlääkäri Sami Takala työskenteli aiemmin Seinäjoen raviradan klinikalla 1999-2006 välisenä aikana.

2006 Takala perusti Nurmoon uusiin ja ajanmukaisiin (n. 200m²) tiloihin eläinklinikan. Tiloistamme löytyy tilava odotushuone, 3 toimenpidehuonetta pieneläimille ja leikkaussali. Hevosille on oma toimenpidealue, jonka yhteydessä on röntgen-tilat hevosille. Saamme vastaukset yleisimpiin laboratoriotutkimuksiin saman päivän aikana.

Hoidamme klinikallamme kaiken kokoiset ja rotuiset eläimet ammattitaidolla ja tunteella. Kohtelemme jokaista potilasta yksilönä ja pyrimme aina löytämään sen parhaan hoidon juuri sinun lemmikillesi.

Meiltä saat terveyttä tukevat ruoat ja hoitotuotteet.

Meiltä saat lemmikillesi maistuvat, terveyttä tukevat ja parantavat ruokavaliot. Ruokavalioiden lisäksi tarjoamme myös erilaisia hoitotuotteita kuten nivelrikkovalmisteet, hammastahnat, pesu-aineet ja monet muut hyödylliset vapaankaupan tuotteet. Hoitotuotteiden avulla voit onnistuneesti kotioloissa hoitaa lemmikkiäsi. Neuvomme myös tarvittaessa tuotteen etsinnässä, jos sitä ei klinikaltamme löydy

Koulutettu ja palveleva henkilökunta, ajanmukaiset välineet.

Henkilökunnan kouluttamisella ja välineistön uusimisella pyrimme tarjoamaan laadukasta palvelua asiakkaillemme. Koulutettu henkilökuntamme on aina valmis auttamaan, tukemaan ja olemaan läsnä lemmikkisi elämään kuuluvissa niin onnellisissa kuin surullisissa vaiheissa.

Varaa aikasi netissä!

Sähköisen ajanvarauksen kautta voit varata aikasi perustoimenpiteisiin helposti ja nopeasti.

Kiireelliset tapaukset aina puhelimitse!

Ajanvaraus

06-417 6011
Ajanvaraus puhelimitse
ma-pe 08.00-16.00

LÄHITAPIOLA suorakorvaus

Potilaskäynnillä maksat klinikalle kuluista vain omavastuuosuuden. LähiTapiola maksaa loppuosan suoraan klinikalle.

Ota eläinlääkärikäynnille mukaan eläimen vakuutusnumero tai asiakasnumerosi.

Tuhkauspalvelu

Tuhkauspalvelu suoritetaan Kuortaneen Kennelpalvelun kautta.

Eutanasia yhteydessä täytämme lomakkeen ja valitsemme omistajan haluaman tuhkausmuodon. Voitte halutessanne jättää lemmikkinne meille säilytykseen tai viedä suoraan Kuortaneen tuhkaamolle. Tuhkauksen valmistuttua tuhkaamosta otetaan omistajaan yhteyttä ja tuhkat toimitetaan haluamallanne tavalla.

Specific lemmikkien ruoat

Meiltä saat myös laadukkaat SPECIFIC -lemmikkienruoat.

SPECIFIC -ruoat  sisältävät ruokavalioita eri elämänvaiheissa oleville terveille koirille ja kissoille, sekä terapeuttisia ruokavalioita kliinisessä tilassa oleville lemmikeille.

Toimipisteemme on seinäjoki-nurmo

Eläinklinikka Takala Oy
Isokoskentie 206
60550 NURMO
klinikka[at]elkt.fi

(06) 417 6011

Aukioloajat

Ma-Ke 8-00

 

Ajanvaraus

Seuraa meitä!