Henkilöstö

Palvelemme klinikallamme kaiken kokoiset ja rotuiset eläimet ammattitaidolla ja yksilöllisesti.

Eläinlääkärit

Sami Takala

Sami Takala

Eläinlääkäri - Hevoset ja pieneläimet

Sami on valmistunut ensimmäisenä suomalaisena eläinlääkäriksi Tarton maatalousyliopistosta vuonna 1995, ja suomessa hän on laillistunut 1998. Hän on harjoittanut yksityispraktiikkaa valmistumisesta asti Seinäjoen alueella. Nykyisissä tiloissa hän on toiminut vuodesta 2006. Sami hoitaa lemmikkejä gerbiilistä – hevoseen, erikoistumatta kuitenkaan mihinkään tiettyyn lajiin. Ammatissaan häntä kiinnostaa erityisesti tähystykset ja pehmytkudoskirurgia. Sami palvelee sujuvasti suomen kielen lisäksi sekä englanniksi että viroksi.

Sami harrastaa metsästystä mäyräkoirilla sekä lyhytkarvaisilla saksanseisojilla.

Marco Harting

Marco Harting

Eläinlääkäri

Henkilöstö

Titta Pöytälaakso

Titta Pöytälaakso

Klinikkamanageri

Heidi Perkonmäki

Heidi Perkonmäki

Klinikkaeläintenhoitaja

Juulia Niskanen

Juulia Niskanen

Klinikkaeläintenhoitaja

Äitiyslomalla

Juulia on valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi 2014. Hän on tehnyt klinikalla sijaisuuksia vuodet 2011-2013 ja ollut vakituisena työntekijänä siitä eteenpäin. Kiinnostuksen kohteena Juulialla on anestesiavalvonta, hammashoidot sekä tähystystoimenpiteissä avustaminen.

Juulia on innokas oppimaan uutta ja on valmistunut myös koirahierojaksi Tampereen koirahierojakoulusta v. 2016. Klinikkatyön ohessa Juulia vastaanottaakin hierontapotilaita klinikan tiloissa sekä tekee kotikäyntejä Kauhava-Seinäjoki alueella.

Omakohtaista kokemusta Juulialta löytyy metsästyskoirista. Kaverina kotona ja metsällä on tällä hetkellä karkeakarvainen saksanseisoja ja haaveissa olisi myös rodun kasvattaminen tulevaisuudessa.

Hanna-Kaisa Paloniemi

Hanna-Kaisa Paloniemi

Klinikkaeläintenhoitaja

Äitiyslomalla.

Hanna-Kaisa aloitti oppisopimuksella opiskelun vuonna 2012, loppuvuodesta 2013 hän jäi äitiyslomalle ja palattuaan valmistui klinikkaeläintenhoitajaksi vuonna 2016.

Hanna-Kaisa nauttii asiakaspalvelusta ja kiinnostuksen kohteena hänellä on hammashoidot sekä leikkaussalityöskentely. Kotoa häneltä löytyy seniori-ikäinen silkkiterrieri Nuppu, nuori saksanpaimenkoira Hugo sekä nuori maatiaiskissa Sulo.

Varaa aikasi netissä!

Sähköisen ajanvarauksen kautta voit varata aikasi perustoimenpiteisiin helposti ja nopeasti.

Kiireelliset tapaukset aina puhelimitse!

Ajanvaraus

06-417 6011
Ajanvaraus puhelimitse
ma-pe 08.00-16.00

LÄHITAPIOLA suorakorvaus

Potilaskäynnin yhteydessä lähetämme tiedot Tapiolalle, jolloin maksatte vain omavastuunne verran. Mukaan tarvitsette kissanne viralliset tiedot sekä Tapiolan sopimusnumeron.

Toimipisteemme on seinäjoki-nurmo

Eläinklinikka Takala Oy
Isokoskentie 206
60550 NURMO
klinikka[at]elkt.fi

(06) 417 6011

Aukioloajat

Ma-Pe 8-17

 

Ajanvaraus

Seuraa meitä!