Henkilöstö

Palvelemme klinikallamme kaiken kokoiset ja rotuiset eläimet ammattitaidolla ja yksilöllisesti.

Eläinlääkärit

Sami Takala

Sami Takala

Eläinlääkäri - Hevoset ja pieneläimet

Sami on valmistunut ensimmäisenä suomalaisena eläinlääkäriksi Tarton maatalousyliopistosta vuonna 1995, ja suomessa hän on laillistunut 1998. Hän on harjoittanut yksityispraktiikkaa valmistumisesta asti Seinäjoen alueella. Nykyisissä tiloissa hän on toiminut vuodesta 2006. Sami hoitaa lemmikkejä gerbiilistä – hevoseen, erikoistumatta kuitenkaan mihinkään tiettyyn lajiin. Ammatissaan häntä kiinnostaa erityisesti tähystykset ja pehmytkudoskirurgia. Sami palvelee sujuvasti suomen kielen lisäksi sekä englanniksi että viroksi.

Sami harrastaa metsästystä mäyräkoirilla sekä lyhytkarvaisilla saksanseisojilla.

Johanna Sokka

Johanna Sokka

Eläinlääkäri - Hevoset ja pieneläimet

Olen valmistunut Tarton eläinlääketieteellisestä 2011, sen jälkeen olen tehnyt hevospainotteista kuntapraktiikkaa sekä pieneläimiä lähinnä päivystysluontoisesti. Viimeiset 1,5 vuotta olen kuitenkin tehnyt täyspäiväistä hevospraktiikkaa Kuopion ja Laukaan hevosklinikoilla sekä aloittanut erikoistumisopinnot. Viimeisen vuoden aikana olen myös käynyt kursseja erityisesti hevosten hampaanhoitoon liittyen.

Myös vapaa-aika menee täysin hevosten kanssa, olen kilpaillut kenttäratsastuksessa kansainvälisellä CIC/CCI***- tasolla ja kuulunut myös Suomen kenttämaajoukkueeseen, sekä saavuttanut lajissa muutaman sm–tason mitalin sekä pm-joukkuehopeaa. Seuraan aktiivisesti myös raviurheilua.

Oppisopimus

Silja-Stiina Tiihonen

Silja-Stiina Tiihonen

Klinikkaeläintenhoitaja-oppisopimusopiskelija

Silja aloitti klinikallamme oppisopimuksen syksyllä -18.

Eläintenhoitajat

Johanna Karjalainen

Johanna Karjalainen

Klinikkaeläintenhoitaja / Klinikkamanageri

Johanna on aloittanut työskentelyn Eläinklinikka Takalassa 2007 kesällä. Aiemmin samana vuonna hän valmistui eläintenhoitajan perustutkintoon. Seuraavana vuonna hän aloitti klinikkaeläinhoitajan opinnot oppisopimuksella valmistuen 2011 ja loppuvuodesta 2015 alkaen Johannan työkuvaan on kuulunut myös klinikkamanagerin työtehtävät. Klinikkatyöskentelyssä Johannaa kiinnostaa erityisesti kissoihin liittyvät sairaudet, toimenpiteet ja ruokinta.

Kotoa Johannalta löytyy niin maatiaisia kuin rotukissoja. Rotukissojen kanssa Johannan löytää monesti vapaa-ajallansa niin kissanäyttelyiden parista kuin rotukissayhdistyksen toiminnasta. Johanna onkin se meidän klinikan ”the kissanainen”.

Johanna palvelee sujuvasti suomen kielen lisäksi englanniksi.

Juulia Niskanen

Juulia Niskanen

Klinikkaeläintenhoitaja

Juulia on valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi 2014. Hän on tehnyt klinikalla sijaisuuksia vuodet 2011-2013 ja ollut vakituisena työntekijänä siitä eteenpäin. Kiinnostuksen kohteena Juulialla on anestesiavalvonta, hammashoidot sekä tähystystoimenpiteissä avustaminen.

Juulia on innokas oppimaan uutta ja on valmistunut myös koirahierojaksi Tampereen koirahierojakoulusta v. 2016. Klinikkatyön ohessa Juulia vastaanottaakin hierontapotilaita klinikan tiloissa sekä tekee kotikäyntejä Kauhava-Seinäjoki alueella.

Omakohtaista kokemusta Juulialta löytyy metsästyskoirista. Kotoa löytyy eri rotuisia metsästyskoiria (karkeakarvainen saksanseisoja, beagle, suomenajokoira sekä karjalankarhukoira) ja metsästyksen lisäksi Juulia harrastaa seisojien kanssa tokoa päätyen ehkä joskus myös kokeisiin asti.

Hanna-Kaisa Paloniemi

Hanna-Kaisa Paloniemi

Klinikkaeläintenhoitaja

Hanna-Kaisa aloitti oppisopimuksella opiskelun vuonna 2012, loppuvuodesta 2013 hän jäi äitiyslomalle ja palattuaan valmistui klinikkaeläintenhoitajaksi vuonna 2016.

Hanna-Kaisa nauttii asiakaspalvelusta ja kiinnostuksen kohteena hänellä on hammashoidot sekä leikkaussalityöskentely. Kotoa häneltä löytyy seniori-ikäinen silkkiterrieri Nuppu, nuori saksanpaimenkoira Hugo sekä nuori maatiaiskissa Sulo.

Varaa aikasi netissä!

Sähköisen ajanvarauksen kautta voit varata aikasi perustoimenpiteisiin helposti ja nopeasti.

Kiireelliset tapaukset aina puhelimitse!

Ajanvaraus

06-417 6011
Ajanvaraus puhelimitse
ma-pe 08.00-16.00

LÄHITAPIOLA suorakorvaus

Potilaskäynnin yhteydessä lähetämme tiedot Tapiolalle, jolloin maksatte vain omavastuunne verran. Mukaan tarvitsette kissanne viralliset tiedot sekä Tapiolan sopimusnumeron.

Toimipisteemme on seinäjoki-nurmo

Eläinklinikka Takala Oy
Isokoskentie 206
60550 NURMO
klinikka[at]elkt.fi

(06) 417 6011

Aukioloajat

Ma-Pe 8-17

 

Ajanvaraus

Ma-Pe 8-16

 

(06) 417 6011

Sähköinen ajanvaraus

Seuraa meitä!